Tuo pasirūpino LAIMĖS DIETA horoskopų globėjas Gediminas Kamarauskas, šįkart kviečiantis sugrįžti į vaikystę ir tam labai padėtų šaukštas ir stiklainis saldžios uogienės su karšta arbata.

Avinas

Pavasariniai žiedeliai, gražūs ir pilni energijos nenuoramos. Gana anksti žengia pirmuosius žingsnelius ir ima kalbėti. Tikriausi smalsučiai kodėlčiukai – klausinėja ir tyrinėja iki smulkmenų. Būsimi pasaulio atradėjai. Ryškiausi bruožai: gyvumas, išradingumas, spalvingumas ir jautri siela. Tėveliai privalo skirti daugiau dėmesio savo Avinėliams ir Jų evoliucijai, nepamiršdami taktiškumo.

Jautis

Judrumo ir sveikatos simboliai. Be to, pasižymi švelnumu ir meilumu. Mergaitės jau nuo mažens moka pribloškiančiai įdomiai kalbėti ir tuo sužavi aplinkinius. Be isterijų ir panašių priepuolių. Savo problemas geba spręsti profesionaliai ir metodiškai. Darbštūs, protingi ir atidūs. Viską mėgsta daryti savomis jėgomis. Truputį lėtoki, bet užtikrintai eina tikslo link. Augančius Jautukus būtina paskatinti.

Dvyniai

Nuo pat gimimo Dvynukų energija liejasi visu galingumu. Tai – pasaulio užkariautojai. Negali ramiai nusėdėti, juda kur tik gali ir kur leidžia, Jų judesiukai plastiški, elegantiški, netgi meniški. Tačiau kartu Jie ir baikštoki kaip stirniukai, ir kartais nervingi, irzlūs bei nekantrūs. Jiems reikia tinkamos veiklos ir poilsio, kad protas pailsėtų. Tėveliai turi išmokyti savo mažuosius pumpurėlius naudingų įgūdžių ir dėmesio sutelkimo.

Vėžys

Šio ženklo vaikai tylūs ir ramūs, mąsliai žvelgia į juos supančią aplinką ir kartu ją analizuoja, todėl Jų vidinis pasaulis yra turtingas. Jiems svarbiausia yra dvasiniai reikaliukai, o ne įprasti vaikiški dalykėliai. Vis dėlto su malonumu užsiima ir jais. Vėžiukai laikosi tvarkos, drausmės, nesukelia didelių problemų ir nepridaro nemalonumų. Galimas dažnas nuotaikų kitimas. Vėžiukams reikalingas išskirtinis dėmesys ir rūpestis Jų širdelėms.

Liūtas

Lyderis, vadovas, bosas, karalius, bet su galva ir išmintingas. Tiesiog norintis būti pirmas tarp savo bendraamžių. Turi gebėjimą sugalvoti įvairiausių žaidimų, užsiėmimų, nepiktų išdaigų. Mėgstamas ir mylimas draugų. Liūtukams itin patinka lankytis šventėse, vakarėliuose ir visur, kur tik būna susirinkusi šauni kompanija. Garsėja aktoriniais gebėjimais ir romantine pajauta. Mergaitės itin populiarios ir sulaukia daugybės skambučių.

Mergelė

Gana anksti ir greitai pradeda čiulbėti, nes turi ką pasakyti pasauliui ir negali ilgai tylėti. Kiek apsipratę ir patyrinėję, netikėtai išreiškia kritišką požiūrį į gyvenimą ir tokio nusistatymo praktiškai nepakeičia. Mergelėms būdingas drovumas, bailumas, ne patologinis paralyžius ir didelis jautrumas kitų nuomonei. Retai kuri Mergelė pritampa tarp savo bendraamžių. Daug mokosi ir skaito, tai būsimas mokslininkas arba filosofas.

Svarstyklės

Mielos ir žavingos būtybės, atkreipiančios į save aplinkinių žvilgsnius ir dėmesį. Su Svarstyklėmis lengva ir malonu bendrauti – su Jomis bendrą kalbą ras ir vaikai, ir suaugę. Ramūs, kalbantys apgalvotai, neišsišokantys, nelinkę siautėti ar griaudėti. Savo patrauklumo Svarstyklės neišauga, jį išsaugo ir jaunystėje bei senatvėje. Dar vaikystėje pradeda domėtis priešinga lytimi ir megzti pažintis.

Skorpionas

Stipriausias ir unikalus Zodiako ženklas, kuriam nėra lygių. Skorpioniukai turi tvirtą valią, kietą charakterį ir stabilią psichiką. Retai kada užeina perkūnijos ir škvalai. Jiems patinka dirbti, todėl, turėdami tikslą, jo siekia iš visų jėgų ir kaip įmanydami. Sugebės įveikti bet kokią pasitaikiusią kliūtį. Patinka laimėti ir nugalėti, jokiu būdu neužleis pozicijų. Išsivystymo lygis neatitinka Skorpioniukų metų. Tai – gamtos dovana jiems.

Šaulys

Nuo vaikystės Šauliukai yra tikri vijurkai, energingi, vikrūs, plepučiai, geros nuotaikos ir pasižymi šmaikštumu. Dievina sportą, gyvūnus, lauką, pasivaikščiojimus, ekskursijas. Sėdėti namuose jiems – viena nuobodybė. Šauliukai lengvai ir be streso atsisveikina su nepasiekiamomis svajonėmis ar siekiais. Juk pasaulyje tiek daug galimybių. Noriai lanko mokyklą ir mokosi. Nesvetimas išskirtinumo ir įmantrumo pojūtis.

Ožiaragis

Ožiukams, kaip ir dera, būdingas orumas, savarankiškumas, savo vertės žinojimas ir užsispyrimas. Dažnai rodo savo ragiukus. Nuo mažens žino, ko nori. Mėgsta dėmesį ir gerus atsiliepimus. Stropūs, puikiai mokosi ir supranta, kad skuba tik kvailiai, todėl neskuba ir būna pirmas. Apeina triukšmingus bendraamžių žaidimus, kurie Jį erzina. Nesiekia turėti būrio draugų, Ožiukams pakanka vieno, bet ištikimo.

Vandenis

Ypatingi vaikai su savotiškai įdomia mąstysena. Jų požiūris į gyvenimą netradicinis, artimas filosofams. Galvoje verda ne viena smagi mintis, idėja ar planas. Nuovokus, guvus, siekiantis kuo daugiau pažinti ir sužinoti. Vertina pramogas, o kartu turi pareigos jausmą. Pilnas priešingybių – mėgsta pripažinimą ir komplimentus, draugiją ir vienatvę. Netrūksta išradingumo, korektiškumo, geba bendrabarbiauti, bet daro tai, ko pačiam reikia.

Žuvys

Trapios it porcelianas ir jautrios lyg stygos. Žuvytes nėra paprasta perprasti dėl Jų svyruojančios nuotaikos ir uždarumo, tačiau Jos nuoširdžios ir vertos pasitikėjimo. Drąsiai galima patikėti Joms savo paslaptis. Kaip ir daugumai vaikų, taip ir Žuviukams reikia palaikymo bei padrąsinimo. Gabūs menams – muzikai, vaidybai, dailei. Mieliau bendrauja su suaugusiais nei savo bendraamžiais.