Aktorius papasakojo, kad būti vegetare dukra nusprendė pati – būdama kokių penkerių ji pareiškė, kad nebevalgys mėsos, rašoma tinklalapyje independent.co.uk.

Neseniai D. Schwimmeris pasirodė tinklalaidėje „Table Manners with Jessie Ware“, kurią veda dainininkė Jesse Ware kartu su savo mama Lennie Ware.

Aktoriaus teigimu, Cleo, kuriai dabar aštuoneri, mėsos atsisakė po iškylos su savo mama, aktore Zoë Buckman, su kuria D. Schwimmeris atskirai gyvena nuo 2017 m.

„Manau, ji kažkur lankėsi su mama, ir ten buvo kalbama apie vegetarizmą ir gyvūnų teises, ir, man atrodo, tai ją paveikė.“

D. Schwimmeris papasakojo, kad Cleo niekada nemėgo kiaušinių, tačiau ji iki šiol jaučia silpnybę kitam nevegetariškam patiekalui.

„Jos silpnybė visada buvo ir iki šiol tebėra vištienos kepsneliai arba vištienos piršteliai“, – prisipažino aktorius ir pridūrė, kad gamina dukrai vegetariškus „vištienos“ kepsnelius.

Kalbėdamas tinklalaidėje D. Schwimmeris prisiminė savo vaikystę žydiškų tradicijų ir kultūros persmelktuose namuose, o ypač Bar micva ceremoniją – iniciaciją, kurios metu 13 m. sulaukę berniukai ir 12 m. sulaukusios mergaitės įšventinami į suaugusiųjų pasaulį, ir laikomi atsakingais už savo veiksmus.

Aktorius papasakojo, kad nors jis užaugo šeimoje, kuri laikėsi žydiškų tradicijų, vaikystėje jam nepatiko idėja, kad sulaukus 13 metų jo laukia iniciacijos į vyrus ritualas. Jis paaiškino, kad to, ką jis sužinojo ritualo metu, būdamas trylikos jis nesuprato taip, kaip būtų supratęs būdamas vyresnis. Paklaustas, ar dukrai organizuos Bar micva ceremoniją, jis atsakė: „Nemanau. Nesilaikau tokių tradicijų, manau, kad tai asmeninis apsisprendimas, ir aš nenoriu jos versti daryti to, ko ji dar deramai nesupranta.“

„Jei ji norės šios ceremonijos, kai bus suaugusi, išsilavinusi ir informuota moteris – tai bus jos pasirinkimas. Manau, kad taip yra teisinga.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)