Ingredientai
kiaušinio
1
vnt.
bananų
2
vnt.
pieno
100
ml
aliejaus
2
v. š.
vanilės esencijos
0.5
a. š.
sodos
0.5
a. š.
miltų
5
v. š.
cukraus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
klevų sirupo
2
v. š.
šilauogių
1
sauja
banano
0.5
vnt.
mėtos lapelių
keletas
Porcijos: 2
Mėgstantiems kepinius dar vienas receptas – bananų blynų. Minkštučiai, purūs ir labai gardūs. Iškeptus bananų blynus patiekite su klevų sirupu.
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite kiaušinį, 2 bananus, pieną, šaukštą aliejaus, vanilės esenciją, sodą, miltus, cukrų ir druską.
2. Viską gerai sutrinkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės ir leiskite tešlai pastovėti 15 min.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir paskleiskite po visą keptuvę.
4. Pilkite tešlą į keptuvę ir blynus kepkite po 2 min. iš abiejų pusių.
5. Iškeptus bananų blynus patiekite su klevų sirupu, šilauogėmis, pjaustytu bananu ir mėtos lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai