Ingredientai

ryžių 1 stiklinė
vandens 3 stiklinės
druskos žiupsnelis
aliejaus 1 v. š.
Porcijos: 2
Pusryčiai turi būti sotūs ir maistingi, tad kepti ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais bus kaip tik. Iškeptus ryžius su kiaušiniais ir žirneliais pagardinkite sojų padažu.

Gaminimo eiga

1. Ryžius virkite vandenyje su druska apie 15–20 min.

2. Kiaušinius muškite į įkaitintą aliejų ir maišydami kepkite 2 min.

3. Sudėkite virtus ryžius ir žirnelius, pagardinkite druska. Kepkite dar 2 min. maišydami.

4. Iškeptus ryžius su kiaušiniais ir žirneliais pagardinkite sojų padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai