Ingredientai

česnako 10 skiltelės
druskos žiupsnelis
rozmarino 2 šakelės
Sumanę surengti pietus visai šeimai, paruoškite kiaulienos sprandinės kepsnį. Užtruks, bet verta. Kiaulienos sprandinę patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaulienos sprandinę subadykite peiliu. Į skyles prikiškite česnako skiltelių.

2. Viską apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite rozmarino lapeliais. Gerai ištrinkite.

3. Mėsą dėkite į kepimo indą, į jį pilkite vištienos sultinį. Kepimo indą uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 1,5 val.

4. Nuimkite foliją ir apskrudinkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai