Dar vienas pusryčių receptasprancūziškas skrebutis su šonine. Gardus skrebutis su traškia šonine – itin populiarus patiekalas visame pasaulyje. Prancūzišką skrebutį su šonine puoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. IKI skrudinimo duoną apskrudinkite skrudintuvėje.

2. Kiaušinį, pieną, druską ir pipirus išplakite iki vientisos masės.

3. Tarp skrudintos duonos riekelių dėkite plonai pjaustytą čederio sūrį.

4. Gautą sumuštinį išmirkykite kiaušinio ir pieno plakinyje.

5. Keptuvėje išlydykite sviestą ir ant žemos kaitros apkepkite skrebutį iš abiejų pusių.

6. Šalia keptuvėje paskrudinkite šoninę.

7. Apkepus skrebučiui, ant jo dėkite kepintą šoninę, pilkite sirupą, puoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai