Prancūziška svogūnų sriuba, valgytojų vertinimu, yra viena gardžiausių. O įdomiausia, kad ingredientų reikia visai nedaug. Prancūziška svogūnų sriubą papuoškite čiobreliais.

Gaminimo eiga

1. Svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais.

2. Keptuvėje išlydykite IKI sviestą kartu su aliejumi. Lėtai troškinkite svogūnus apie 1 val., kol karamelizuosis.

3. Pilkite vyną, berkite druskos, pipirų ir pagarinkite apie 2–3 min.

4. Sudėkite čiobrelius ir supilkite jautienos sultinį. Troškinkite dar 40 min.

5. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. 10–12 min.

6. Išvirusią sriubą pilkite į indelius, ant viršaus dėkite riekelėmis pjaustyto česnakinio batono ir apibarstykite ožkų sūriu.

7. Kepkite prancūzišką svogūnų sriubą orkaitėje 180 °C temp. apie 10 min. Papuoškite čiobreliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai