Ingredientai

bananų 2 vnt.
romo 50 g
miltų žiupsnelis
Nusibodo įprasti receptai? Išsikepkite karamelinį bananų pyragą. Sluoksniuotos tešlos desertas sužavės visus. Karamelinį bananų pyragą patiekite su arbata ar kava.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Berkite šiek tiek miltų ir pakočiokite.

2. Bananus supjaustykite stambiais griežinėliais.

3. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą ir cukrų, kaitinkite, kol pradės formuotis karamelė.

4. Pilkite romą ir sudėkite bananus. Uždenkite viską tešlos lakštu ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai