Ilgai neužtruksite, o skania miso sriuba su tofu sūriu neabejotinai pasimėgausite. Šildanti, kvapni, su lengva aštrumo gaida – atraskite japonišką sriubą. Dubenėlis miso sriubos teigiamai veiks ir žarnyno darbą.

Gaminimo eiga

1. Miso pastą ištirpinkite verdančiame vandenyje. Pilkite sojų padažą, berkite cukrų, sudėkite smulkintą aitriąją papriką ir griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Pavirkite apie 10 min.

2. Į dubenėlį sudėkite kubeliais pjaustytą tofu sūrį ir smulkintą kalendrą. Užpilkite miso sultiniu kartu su grybais ir aitriosiomis paprikomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai