Ingredientai

sviesto 100 g
miltų 220 g
druskos žiupsnelis
Sviestiniai sausainiai visada trapūs ir tiesiog tirpstantys burnoje. Jie visada skanūs, todėl tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Iškeptus sSviestinius sausainius apibarstykite milteliniu cukrumi.

Gaminimo eiga

1. Sviestą išsukite su 70 g cukraus miltelių.

2. Įmaišykite 200 g miltų, 30 g cukraus miltelių, kiaušinį, druską ir vanilės ekstraktą. Tešlą gerai išminkykite.

3. Berkite miltų, kočėlu iškočiokite tešlą ir išspauskite norimas formeles.

4. Sausainius sudėkite ant neprisvylančios skardos ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 15–20 min.

5. Iškeptus sviestinius sausainius apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai