Kruasanų, užkeptų bri sūriu, receptas pasitarnaus tada, kai neturėsite laiko virtuvei, o valgyti norėsite skaniai. Vos kelios minutės paruošimo, dar kelios kepimo orkaitėje ir patiekalas paruoštas. Kruasanais, užkeptais bri sūriu, galite vaišinti ir svečius – jie tikrai neatsisakys.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sviestinius kruasanus išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpintus kruasanus kepkite orkaitėje 170 °C temp. 16–18 min.

2. Iškepusius kruasanus perpjaukite išilgai per pusę, ant jų dėkite riekelėmis pjaustytą bri sūrį, apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir šviežiu čiobreliu.

3. Kepkite kruasanus, užkeptus bri sūriu, orkaitėje 170 °C temp. 5–6 min., kol sūris išsilydys.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai