Išsivirkite aviečių uogienės. Taip, tiesiog pusryčiams. Ir vos po 20 minučių galėsite mėgautis nuostabiai kvapniais šiltais pusryčiais. O ir kruasanų vaizdas su ugnine aviečių uogiene – tiesiog instagraminis.

Gaminimo eiga

1. Avietes dėkite į keptuvę ar prikaistuvį ir apibarstykite cukrumi.

2. Uogas virkite mažoje kaitroje apie 15–20 min. Joms išvirus sutrinkite šakute.

3. MANTINGA kruasanus su šokoladu atitirpinkite kambario temperatūroje 30 min. Kruasanus kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 170 °C temp. 16–18 min.

4. Iškeptus kruasanus patiekite su aviečių uogiene.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai