Ingredientai

medaus 1 v. š.
česnako 2 skiltelės
čiobrelio 5 šakelės
druskos žiupsnelis
Ieškote užkandžių idėjų? Išbandykite keptas morkas su medumi ir čiobreliais. Šis užkandis ypač tiks nevalgantiems mėsos. Tačiau neabejokite – keptas morkas su medumi ir čiuobreliais geru žodžiu minės visi jas ragaujantys.

Gaminimo eiga

1. Medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus, pjaustytą česnaką ir čiobrelių lapelius sumaišykite.

2. IKI ŪKIS morkas perpjaukite pusiau išilgai, sudėkite į neprikepančią kepimo skardą ir apšlakstykite medaus užpilu.

3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min. Iškepus apšlakstykite likusiu užpilu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai