Ir neturint daug laiko galima pasiruošti skanų pomidorų užkandį. Ypač dabar, kai pilni krepšiai daržovių, rekomenduojame pasigaminti pomidorų užkandį – liksite patenkinti.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūziškus batonus su česnakinio sviesto įdaru kepkite 180 °C temp. orkaitėje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.

2. IKI GOURMET smulkiavaisius pomidorus dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min.

3. Į indelį dėkite rikotos sūrį, pagardinkite alyvuogių aliejumi, pipirais.

4. Į pasirinktą lėkštę dėkite pjaustytą česnakinį batoną, smulkiavaisius pomidorus, rikotos sūrį ir patiekite pomidorų užkandį.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai