Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
IKI bazilikų
1
sauja
svogūnų laiškų
3
vnt.
kalendrų
0.5
saujos
česnako
1
skiltelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
rūkytos paprikos
2
g
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
Gaminimo eiga
1. Svogūną, pusę IKI bazilikų, svogūnų laiškus, kalendrą susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį dėkite maltą mėsa, pjaustytus produktus, įtarkuokite česnaką, pagardinkite druska, rūkyta paprika, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3. Gautą masę lipdykite pailgai ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintos keptuvės su aliejumi, kol gražiai apskrus ir pilnai iškeps. Patiekite su šviežiais bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai