Ingredientai

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

2. Morkas supjaustykite stambiais griežinėliais, svogūną – stambesniais kubeliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę ar puodą, dėkite česnaką, kai daržovės šiek tiek suminkštės, sudėkite pievagrybius. Supjaustykite saliero stiebus stambiais griežinėliais ir dėkite kepti kartu. Sudėkite čiobrelio šakeles ir troškinkite, kol daržovės pasidarys minkštos.

3. Supilkite daržovių sultinį bei grietinėlę ir patroškinkite. Daržoves sutrinkite virtuviniu trintuvu iki vientisos konsistencijos.

4. Sriubą papuoškite krapų šakelėmis ir patiekite su prancūzišku batonu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai