Ingredientai
raudonų paprikų
2
vnt.
česnako
3
skiltelės
aliejaus
šlakelis
druskos
žiupsnelis
augalinės grietinėlės arba riebaus kokosų pieno
0.25
puodelio
vandens (gali būti iš verdančių makaronų)
0.5
puodelio
džiovintų pomidorų
4
vnt.
tofu
0.5
pakelio
Druskos, pipirų
pagal skonį
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Paprikas perpjauname per pusę, išimame sėklas, nulupame česnakus ir viską dedame ant kepimo skardos.
2. Pašlakstome aliejumi, pabarstome druska ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje (su vėjeliu ir kaitinimu iš viršaus), kol paprikos apskrunda.
3. Iškepusias paprikas, česnakus ir visus likusius ingredientus sudedame į kokteilinę ir viską sumalame iki vientisos masės.
4. Sumaišome su išvirusiais makaronais ar kažkuo kitokiu produktu pasirinktinai.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Follow your spoon.
Atsiliepimai