Gaminimo eiga

1. Pirmiausia išvirkite kiaušinius. Sudėkite kiaušinius į gilų puodą su šaltu vandeniu, įberkite druskos arba įpilkite acto. Tai apsaugos kiaušinius nuo suskilimo. Kai vanduo užvirs, nuimkite puodą nuo ugnies, uždenkite ir leiskite kiaušiniams pabūti karštame vandenyje 12-15 minučių (priklausomai nuo kiaušinių dydžio). Nuplaukite juos labai šaltu vandeniu ir leiskite pilnai atvėsti.

2. Kai jau kiaušiniai atvės, juos nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalintus trynius sudėkite į atskirą dubenį. Į jį įdėkite pageidaujamą kiekį mėgstamo pašteto, grietinės arba majonezo (priklausomai nuo to, kokios konsistencijos įdaro norite), įberkite druskos bei pipirų. Ingredientus gerai išmaišykite ir paverskite vientisa mase naudodami šakutę ar maisto trintuvą.

3. Perkelkite įdarą į konditerinį maišelį ir sušvirkškite jį į kiaušinius. Užbarstykite ant jų paprikos miltelių ir papuoškite marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis arba šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis. Kiaušinius laikykite šaldytuve iki kol būsite pasiruošę juos patiekti ant stalo.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Lidl“

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai