Ingredientai

bulvių 3 vnt.
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
grietinėlės 200 ml
kietojo sūrio 100 g
čiobrelio 1 šakelė
rozmarino 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Naudodami tarką bulves supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną susmulkinkite kubeliais, česnaką – sutarkuokite.

2. Į dubenį sudėkite bulves, svogūnus, česnaką, įberkite druskos ir juodųjų pipirų, įpilkite grietinėlės, įdėkite tarkuoto kietojo sūrio. Viską išmaišykite ir sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio.

3. Kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekite su čiobreliais ir rozmarino lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai