Ingredientai

svogūno 1 vnt.
morkos 0.5 vnt.
česnako 2 skiltelės
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
laurų lapų 2 vnt.
kmynų žiupsnelis
juodųjų pipirų žirnelių 5 vnt.
dešrelių 4 vnt.
sviesto 2 v. š.
raugintų kopūstų 300 g
sultinio 2 stiklinės
svogūnų laiškų 4 vnt.
krapų 2 šakelės

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite juostelėmis, česnaką supjaustykite griežinėliais.

2. Puode su įkaitintu aliejumi pakepkite pjaustytą svogūną, morką ir česnaką. Įdėkite laurų lapus, kmynus ir juoduosius pipirus bei viską išmaišykite. Tada į puodą sudėkite dešreles ir sviestą. Kai sviestas ištirps, dėkite raugintus kopūstus, įpilkite sultinio ir viską išmaišykite. Palaukite, kol sultinys užvirs.

3. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais ir krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai