Ingredientai

MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
kiaulienos kumpio 80 g
špinatų 1 sauja
fetos sūrio 80 g
kiaušinio 1 vnt.
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite pusę kumpio, špinatus, fetos sūrį ir likusį kiaulienos kumpį. Sluoksniuotą tešlą perlenkite pusiau ir užspauskite jos kraštus. Bandelių viršų patepkite plaktu kiaušiniu ir užberkite juodųjų pipirų.

2. Skardą su bandelėmis dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę. Kepkite apie 15 min.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai