Ingredientai

alyvuogių aliejaus 2 v. š.
vištienos kumpelių 4 vnt.
rūkytos paprikos 1 a. š.
poro 0.5 vnt.
svogūno 1 vnt.
paprikos 1 vnt.
česnako 1 skiltelė
pomidorų 2 vnt.
pomidorų pastos 1 v. š.
ryžių 1 stiklinė
vandens 2 stiklinės
kalendros 1 šakelė
citrinos 0.5 vnt.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti vištieną odele į apačią. Pabarstykite juodaisiais pipirais, druska, rūkyta paprika, tada vištieną apverskite ir ant kitos pusės užberkite tų pačių prieskonių.

2. Porą supjaustykite smulkiais griežinėliais, svogūną – kubeliais, papriką – trumpomis juostelėmis, sutraiškykite ir susmulkinkite česnaką, pomidorus supjaustykite kubeliais.

3. Į keptuvę su kepančia vištiena sudėkite pjaustytą česnaką, svogūną, porą, papriką ir viską išmaišykite. Tada sudėkite kepti pomidorus, įdėkite pomidorų pastos, išmaišykite. Toliau berkite druską, ryžius, įpilkite vandens ir troškinkite 25 min. Patiekite plovą su pjaustyta kalendra ir citrinos skiltelėmis.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai