Ingredientai

petražolių 1 saujelė
krapų 1 saujelė
česnako 3 skiltelės
sviesto 120 g
raudonųjų krevečių 5 vnt.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Susmulkinkite petražoles ir krapus. Peiliu sutraiškykite nenuluptą česnaką. Sviestą supjaustykite stambesniais kubeliais.

2. Į kepimo indą dėkite krevetes, sviesto kubelius, česnako skilteles, druską, juoduosius pipirus ir pusę smulkintų krapų bei petražolių. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 7–8 minutes.

3. Tada užberkite likusių krapų bei petražolių ir viską išmaišykite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai