Ingredientai

morkos 1 vnt.
aitriosios paprikos 0.5 vnt.
avokado 0.5 vnt.
obuolio 0.5 vnt.
svogūno laiškų 1 vnt.
tofu sūrio 150 g
„Yakitori“ padažo 2 v. š.
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Morką supjaustykite smulkiais šiaudeliais, aitriąją papriką, avokadą bei obuolį supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, supjaustykite tofu sūrį.

2. Ant tortilijos dėliokite morkas, obuolius, avokadą, tofu, aitriąsias paprikas, užpilkite padažo ir užberkite svogūnų laiškų.

3. Tortiliją susukite ir padalinkite pusiau.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai