Ingredientai

mėlynojo svogūno 1 vnt.
paprikos 0.5 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
naminių dešrelių 4 vnt.
ruginės sumuštinių duonos 2 riekelės
salotos lapų keletas
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Padažui:
lydyto medaus 1 a. š.
garstyčių 1 a. š.
jogurto 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Šiaudeliais supjaustykite svogūną bei papriką.

2. Į keptuvę pilkite aliejų, sudėkite kepti dešreles. Iškepus dešrelėms, trumpam pakepti sudėkite papriką bei svogūną, pamaišykite. Galiausiai įdėkite druskos ir pipirų. Mentele viską dar kartą pamaišykite.

3. Į dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, jogurtą, druską, juoduosius pipirus ir viską išmaišykite.

4. Ant ruginės sumuštinių riekės dėkite dešreles, tada daržoves, porą šaukštų padažo bei salotų lapus. Galiausiai ant viršaus dėkite antrą ruginės sumuštinių duonos riekę.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai