Ingredientai

moliūgo 200 g
sviesto 2 v. š.
cukraus 1 a. š.
moliūgų tyrės 2 v. š.
vandens 2 v. š.
avižinių dribsnių košės 5 v. š.
aviečių 1 sauja
mėtos 1 šakelė
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Išskobkite moliūgo minkštimą ir sėklas, nupjaukite žievę. Moliūgą supjaustykite mažesniais kubeliais.

2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir apkepkite moliūgą. Įberkite druskos ir cukraus, išmaišykite. Tada į keptuvę sudėkite moliūgų tyrę, cinamono lazdelę, šlakelį vandens ir viską išmaišykite.

2. Į lėkštę dėkite avižinių dribsnių košės, keletą šaukštų keptų moliūgų. Papuoškite avietėmis ir mėtos lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai