Ingredientai
moliūgo
200
g
sviesto
2
v. š.
cukraus
1
a. š.
moliūgų tyrės
2
v. š.
cinamono lazdelės
1
vnt.
vandens
2
v. š.
avižinių dribsnių košės
5
v. š.
aviečių
1
sauja
mėtos
1
šakelė
druskos
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Išskobkite moliūgo minkštimą ir sėklas, nupjaukite žievę. Moliūgą supjaustykite mažesniais kubeliais.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir apkepkite moliūgą. Įberkite druskos ir cukraus, išmaišykite. Tada į keptuvę sudėkite moliūgų tyrę, cinamono lazdelę, šlakelį vandens ir viską išmaišykite.
2. Į lėkštę dėkite avižinių dribsnių košės, keletą šaukštų keptų moliūgų. Papuoškite avietėmis ir mėtos lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai