Ingredientai

1 stiklainiui:
mažo kalafioro 1 vnt.
saliero stiebų 2 vnt.
morkos 1 vnt.
raudonosios paprikos 1 vnt.
mėlynojo svogūno 1 vnt.
aitriosios paprikos 1 vnt.
Marinatui paruošti reikės:
vandens 1.5 l
baltojo vyno acto 60 g
druskos 55 g
cukraus 60 g
česnako 4 skiltelės
džiovinto raudonėlio 10 g
Kajeno paprikų 5 g
juodųjų pipirų žirneliais 10 g
kvapiųjų pipirų žirneliais 10 g
garstyčių grūdeliais 10 g
laurų lapų 2 vnt.

Gaminimo eiga

1. Marinatui paruošti: supilkite į stiklainį vandenį, baltojo vyno actą, suberkite druską, cukrų, suplakite užsuktą stiklainį, kad viskas ištirptų. Česnaką ir likusius prieskonius suberkite į pasūdytą vandenį.

2. Saliero stiebus, raudonąją papriką, mėlynąjį svogūną supjaustykite juostelėmis. Morkas, aitriąją papriką – žiedais, o kalafiorą išskaidykite nedideliais žiedynais.

3. Daržoves sudėkite į stiklainį, gerai pakratykite ir nepilnai uždengę laikykite 3–7 dienas.

PATARIMAI:

* Pagaminę laikykite šaldytuve parą laiko.

* Suvartokite per 3–5 paras.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai