Ingredientai

obuolių vnt.
vyšnių 1 stiklinė
sviesto 2 v. š.
rudojo cukraus 100 g
vandens 50 ml
kukurūzų krakmolo 1 v. š.
muskato 0.5 a. š.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 0.5 pakelio

Gaminimo eiga

1. Obuolius ir vyšnias karamelizuokite keptuvėje su sviestu ir cukrumi. Uogoms ir obuoliams paleidus sultis, supilkite krakmolą, vandenį. Gautą masę užvirkite, sudėkite muskatą.

2. MANTINGA bemielę sluoksniuotą tešlą sudėkite į kepimo formelę, į jos vidų obuolių ir vyšnių įdarą. Kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 20 min.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai