Ingredientai

bagetės 0.5 vnt.
pomidoro 0.5 vnt.
ožkų pieno sūrio 30 g
„Serrano“ kumpio 40 g
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Bagetę perpjaukite pusiau. Plonais griežinėliais supjaustykite pomidorą.

2. Ant bagečių puselių dėliokite plonai pjaustytus pomidorus, užberkite druskos ir juodųjų pipirų, pilkite alyvuogių aliejaus, tada dėkite plonai pjaustytą ožkų sūrį ir kumpį. Ant viršaus užpilkite dar alyvuogių aliejaus ir uždėkite kitą bagetės pusę.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai