Ingredientai

kiaušinio 1 vnt.
pieno 80 ml
sviesto 2 v. š.
baltos duonos 2 riekelės
uogų 1 sauja
klevų sirupo 1 šaukštas
druskos žiupsnelis
Porcijos: 1
Daugelio atsiminimu, toks skrebutis – vienas skaniausių pusryčių patiekalų!

Gaminimo eiga

1. Išplakite kiaušinį, įpilkite pieno, įberkite druskos ir dar truputį paplakite.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Plakinyje pamirkykite baltos duonos riekes ir dėkite kepti į keptuvę. Skrebučius apkepkite iš abiejų pusių.

3. Patiekite su uogomis ir klevų sirupu.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai