Ingredientai

bolivinių balandų 1 puodelis
raudonųjų paprikų keletas
alyvuogių aliejaus šlakelis
konservuotų pupelių 0.5 puodelio
konservuotų kukurūzų 0.5 puodelio
česnako skiltelių keletas
pomidorų pastos v. š.
druskos žiupsnelis
pipirų žiupsnelis
mėgstamo sūrio
šviežių kalendrų 1 sauja
žaliosios citrinos
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Išvirkite bolivines balandas. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir jas patepkite aliejumi.

2. Išvirusias bolivines balandas sukrėskite į dubenį, ten pat berkite kukurūzus, pupeles, pasmulkintus česnakus, sudėkite pomidorų pastą bei prieskonius. Pasūdykite, papipirinkite ir viską išmaišykite.

3. Įdaru pripildykite paprikų puseles. Tuomet paprikas sudėkite į indą ir kepkite uždengtas folija iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

4. Vėliau nuimkite foliją, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 200 °C ir kepkite dar apie 15 min. Dėkite paprikas į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, kalendromis, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai