Ingredientai

moliūgo 1 vnt.
laurų lapų 2 vnt.
gvazdikėlių vnt.
aliejaus 2 v. š.
druskos 1 v. š.
Aliejaus (kepimui)
vandens 1 stiklinė
Kai namuose pūpso moliūgas, pasinaudokite proga pagaminti gardžios tyrės.

Gaminimo eiga

1. Moliūgą nuplaukite, supjaustykite, išskobkite, pamarinuokite su prieskoniais, aliejumi ir apkepkite keptuvėje. Supilkite vandenį, šiek tiek patroškinkite.

2. Iškepusį moliūgą sutrinkite ir supilkite į šiltus ir švarius stiklainius. Laikykite šaltai.

PATARIMAI:

* Naudokite sumuštiniams, skrebučiams su sūriu ar vaisiais, desertams, padažams, saldžioms sriuboms, kokteiliams.

*Patiekite su sūriais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai