Ingredientai

sviesto 50 g
mėgstamo šokolado (pvz.: PERGALĖS juodojo šokolado) 50 g
sutirštinto saldinto pieno 50 g
espreso kavos 0.5 puodelio
traškių javainių su kakava ir avietėmis 100 g
prancūziškų pyragėlių 10 vnt.

Gaminimo eiga

1. Į puodą dėkite sviestą, šokoladą, sutirštintą pieną, supilkite espreso kavą. Maišydami kaitinkite tol, kol viskas išsilydys ir masė taps vientisa.

2. Į dubenį supilkite traškius javainius su kakava ir avietėmis, smulkiai sulaužykite prancūziškus pyragėlius, viską išmaišykite.

3. Javainių ir pyragėlių masę apliekite paruoštu glajumi ir viską išmaišykite.

4. Masę sudėkite į vakuumavimo maišelį, suformuokite lyg dešrą ir su vakuumo aparatu ištraukite orą. Dėkite į šaldytuvą ir palikite sustingti.

ALFO PATARIMAI:

· Tinginį galite paskaninti smulkintais lazdynų arba migdolų riešutais.

· Jei neturite vakuumavimo maišelių, tinginį galite suspausti formoje arba įsukę į maistinę plėvelę.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai