Ingredientai
sviesto
50
g
mėgstamo šokolado (pvz.: PERGALĖS juodojo šokolado)
50
g
sutirštinto saldinto pieno
50
g
espreso kavos
0.5
puodelio
traškių javainių su kakava ir avietėmis
100
g
prancūziškų pyragėlių
10
vnt.
Gaminimo eiga
1. Į puodą dėkite sviestą, šokoladą, sutirštintą pieną, supilkite espreso kavą. Maišydami kaitinkite tol, kol viskas išsilydys ir masė taps vientisa.
3. Javainių ir pyragėlių masę apliekite paruoštu glajumi ir viską išmaišykite.
4. Masę sudėkite į vakuumavimo maišelį, suformuokite lyg dešrą ir su vakuumo aparatu ištraukite orą. Dėkite į šaldytuvą ir palikite sustingti.
ALFO PATARIMAI:
· Tinginį galite paskaninti smulkintais lazdynų arba migdolų riešutais.
· Jei neturite vakuumavimo maišelių, tinginį galite suspausti formoje arba įsukę į maistinę plėvelę.
Atsiliepimai