Ingredientai

Tarkuota cukinija 130 g
Pilno grūdo speltos ar kvietiniai miltai 220 g
Pipirai žiupsnelis
Smulkinta feta 140 g
Smulkinti saulėje džiovinti pomidorai 5 vnt.
Aliejus (Naudojau naują Obelių aliejų su vitaminu D ir saulėje džiovintais pomidorais) 5 v. š.
Pienas ar vanduo 125 ml
Smulkintos petražolės ar krapai 1 sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Keksiukų formeles ištepame aliejumi.

2. Sumaišome visus sausus ingredientus. Atskirame dubenyje išplakame kiaušinius su pienu, sudedame cukinijas, fetos sūrį,aliejų. Kiaušinių masę sumaišome su miltais.

3. Sudedame smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, petražoles. Viską gerai išmaišome. Tešlą turi būti gana tiršta.

4. Sudedame į keksiukų formeles ir kepame apie 30-35 minutes, 200 laipsnių temperatūroje.

Išeiga - 12 keksiukų.

wise taste

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai