Ingredientai
„Gardėsio“ batonas su kefyru
2
riekelės
Sviestas
gabaliukas
Pienas
šlakelis
Kiaušiniai
2
vnt.
Salotų lapai
keletas
Kumpio arba rūkytos šoninės juostelės
keletas
Sūrio ir pomidoro riekutės
keletas
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
„Sumuštinį su kiaušiniu galima pasigaminti vos per kelias minutes ir tam viso labo prireiks tik vienos keptuvės!“, – pasakoja tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė.
Gaminimo eiga
1. Įkaitiname keptuvę ir išlydome gabalėlį sviesto. Kiaušinius išplakame su pienu, žiupsneliu druskos bei pipirų, pilame į keptuvę.
2. Dedame dvi riekes batono ir apverčiame jas. Viską lengvai apkepame.
3. Apkepus apverčiame omletą su duonos riekėmis ir ant vienos jų dedame salotų lapus, kumpį, sūrį bei pomidoro griežinėlius. Užvožiame sumuštinį.
4. Baigiame kepti sumuštinį iš abiejų pusių, kad sūris lengvai išsilydytų.
Atsiliepimai