Ingredientai

Malti kvapieji pipirai žiupsnelis
Negazuotas natūralus mineralinis vanduo 100 ml
Cukrus uogienėms 300 g
Rozmarino šakelės 3 vnt.
Migdolų riešutai 3 v. š.
Maltas cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus marmeladams 300 g
Porcijos: 10
Sukate galvą, kokią dovaną padovanoti? Būkite išskirtiniai ir nustebinkite savo mylimus žmones pačių pagaminta dvisluoksne uogiene – vasariška dovana, kuri nustebins kiekvieną, pataria Alfas Ivanauskas.

Gaminimo eiga

1. Braškes supjaustykite nestambiais gabaliukais, sudėkite į indą kartu su cinamono lazdelėmis, maltu cinamonu, gvazdikėliais, kvapiaisiais pipirais, supilkite negazuotą natūralų mineralinį vandenį, užberkite cukraus uogienėms ir virkite kepsninėje tik 10 minučių.

2. Apelsinams nupjaukite luobelę, supjaustykite kubeliais, sudėkite į indą su smulkintomis apelsino žievelėmis, rozmarinu, migdolų riešutais, užberkite cukraus marmeladams ir virkite kepsninėje tik 10 minučių.

3. Išvirtas uogienes atvėsinkite ir atvėsus sudėkite sluoksniais į stiklainius.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai