Ingredientai

Bemielė šaldyta tešla 1 vnt.
Šaltai rūkyta šoninė 200 g
Poras 1 vnt.
Krapai ryšulėlis
Pienas 150 ml
Mėgstamas sūris 100 g
Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pirmiausiai šiek tiek atšildykite parduotuvėje pirktą tešlą. Ją šiek tiek pakočiokite, išklokite kepimo formą ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 15 min. kol ši įgaus auksinį atspalvį.

2. Tuomet įkaitinkite keptuvę ir į ją įdėkite šaukštelį sviesto ar aliejaus, šiek tiek pakaitinus suberkite pjaustytus porus ir šoninę. Visus ingredientus kelias minutes maišydami pakepinkite.

3. Vėliau švariame inde išplakite kiaušinius, pieną, grietinėlę. Į mišinį įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų, smulkintų krapų ir viską gerai išmaišykite.

4. Tuomet į jį sudėkite tarkuotą sūrį. Gautą masę supilkite ant pasiruoštos tešlos ir iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kišą kepkite dar apie 20 minučių. Šį patiekalą skanu valgyti ir šaltą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai