Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Lašišos gabalėlius nuplauname, pincetu pašaliname didžiuosius kaulus, apšlakstome citrina ir apibarstome druska. Lašišos odelę paliekame.

2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame lašišos gabalėlius odele į apačią ir kepame ant vidutinio karštumo ugnies, šaukštu vis palaistant kepsnių viršų karštu aliejumi iš keptuvės. Lašišos gabalėlių nevartome, tiesiog kepame kol visa žuvis iškeps. Taip kepti lašišos kepsniai bus sultingesni.

3. Kol lašiša kepa, pasidarome padažą. Agurką nuplauname, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Dubenėlyje sumaišome tarkuotą agurką, išspaustą česnaką ir natūralų jogurtą. Pagal skonį dedame druskos ir išmaišome.

receptai.patarimupasaulis.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai