Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Bananą smulkiai supjaustykite arba sutrinkite šakute, gervuoges perpjaukite per pusę. Sausainius sutrupinkite rankomis.
2. Pjaustytus bananus, varškę ir sutirštintą saldintą pieną sudėkite į dubenį, įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės, įspauskite sulčių ir plakikliu viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
3. Trupintus sausainius sumaišykite su traškiais javainiais su kakava ir avietėmis ir uogomis. Vanilinius ledus supjaustykite smulkesnėmis dalimis, sudėkite į dubenį su sutirštinto saldinto pieno mase, suberkite sausainių granolos mišinį ir viską gerai išmaišykite.
4. Ledų tinginio masę tolygiai paskirstykite skardoje ir dėkite į šaldiklį mažiausiai 2–3 val. arba kol sustings. Ledams sustingus patiekite juos su šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.
Atsiliepimai