Ingredientai
Avižiniai dribsniai
2
stiklinės
Bananai
1
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Obuoliai
2
vnt.
Agavų sirupas
1
v. š.
Cinamonas
1
a. š.
Migdolų pienas
0.5
stiklinės
Migdolai
70
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Obuolius nuplaukite, nulupkite, išpjaukite sėklytes ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Bananą sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį, supilkite avižinius dribsnius ir agavų sirupą, viską gerai išmaišykite.
3. Į masę įmaišykite paruoštus obuolius, cinamoną, migdolų pieną.
4. Riešutus susmulkinkite peiliu ir suberkite į masę.
5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje apie 20–30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai