Ingredientai
Mėgstami makaronai
„Romanesco“ žiedinis kopūstas
Aitrieji pipirai
Česnakas
2
skiltelės
Tarkuotas parmezanas
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Druska
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Pirmiausiai reikėtų aliejuje apkepti susmulkintus česnakus ir aitriuosius pipirus, į keptuvę sudėti supjaustytą „Romanesco“ žiedinį kopūstą.
2. Viską pagardinti druska bei pipirais ir maišant kelias minutes pakepti.
3. Tuomet reikėtų išvirti makaronus: juos sudėti į verdantį, pasūdytą ir šaukšteliu alyvuogių aliejaus paskanintą vandenį ir virti tiek, kiek yra nurodyta ant pakuotės.
4. Galiausiai išvirtus makaronus sudėti į keptuvę, kurioje yra paruoštas žiedinis kopūstas.
5. Viską sumaišyti ir gausiai apibarstyti tarkuotu parmezanu.
Skanaus!
Atsiliepimai