Ingredientai

Karpis 1 vnt.
Druska ir pipirai žiupsnelis
Aliejus šlakelis
Svogūnas 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Čiobreliai 2 šakelės
Imbierio šaknis 1 vnt.
Šviežia kalendra 2 šakelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Žuvį išskroskite, nuplaukite ir supjaustykite pjausniais.

2. Pjausnius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

3. Dideliame troškintuve arba gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apskrudinkite žuvies pjausnius iš visų pusių.

4. Išimkite, atidėkite.

5. Tuomet į keptuvę suberkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, smulkiai sukapotą aitriąją papriką ir česnako skilteles.

6. Po kelių minučių sudėkite gana smulkiai supjaustytus pomidorus, lauro lapelius, čiobrelius, imbierą.

7. Pakaitinkite apie 5 minutes. Jei pomidorai labai sutirštėjo, įpilkite 100 ml vandens.

8. Sudėkite plonais žiedeliais supjaustytą papriką ir apkeptus žuvies pjausnius.

9. Viską troškinkite apie 10 minučių.

10. Jei troškinys labai tirštėja, įpilkite vandens arba daržovių sultinio.

11. Pasūdykite, pagardinkite pipirais.

12. Troškinį patiekite su šviežių kalendrų lapeliais ir mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai