Ingredientai
Geros kokybės jautiena
350
g
Raudonasis svogūnas
1
vnt.
Kaparėliai
2
šaukšteliai
Marinuoti agurkėliai
2
šaukšteliai
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Dižono garstyčios
1
šaukštas
Raudonojo vyno actas
1
šaukštas
Vorčesterio padažas
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Šio patiekalo paruošimas yra labai paprastas. Ilgiausiai laiko užims ingredientų pjaustymas.
Gaminimo eiga
1. Pirmiausiai jautieną apibarstykite druska ir valandą palaikykite šaldytuve.
2. Per tą laiką smulkiai supjaustykite svogūną, agurkėlius ir kaparėlius.
3. Mėsai valandą pasimarinavus ją supjaustykite smulkiais kubeliais.
4. Tuomet sudėkite į dubenį, į jį taip pat sumeskite paruoštas daržoves.
5. Į šį mišinį įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, šlakelį Vorčesterio padažo, raudonojo vyno acto ir šaukštelį garstyčių. Viską išmaišykite.
6. Paruoštą patiekalą patiekite lėkštėje naudodami virtuvinį žiedą, šalia tartaro taip pat puikiai tiks skrudintas batonas.
7. Jeigu mėgstate, į tartarą galite įsimaišyti putpelės kiaušinio trynį.
Skanaus!
Atsiliepimai