Ingredientai
Silkės filė
3
vnt.
Konservuoti žirneliai
100
g
Virti kiaušiniai
3
vnt.
Poro baltoji dalis
1
vnt.
Mažesni marinuoti agurkėliai
3
vnt.
Majonezas
2
šaukštai
Garstyčios
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi silkės salotų receptu.
Gaminimo eiga
1. Silkės filė, agurkėlius ir kiaušinius supjaustome kubeliais.
2. Žirnelius nuvarviname ir sudedame į dubenėlį su silke. Porą supjaustome pusžiedžiais. Viską sudedame į dubenėlį su silke.
3. Majonezą sumaišome su garstyčiomis ir gerai išmaišome salotas.
4. Puošiame baziliko arba svogūno laiškais.
Skanaus!
Atsiliepimai