Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Daržoves ir kiaušinius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
2. Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, sudėkite bulves ir morkas, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Kepkite įstatę orkaitės viduryje garinėje orkaitėje 99 C temperatūroje 30 min. arba 150 C temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija apie 20 min. apipurškę daržoves vandeniu.
3. Iškeptas daržoves atvėsinkite.
4. Marinuotus agurkėlius ir karštai rūkytą antienos filė su oda supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais.
5. Visus supjaustytus ingredientus ir žaliuosius konservuotus žirnelius sumaišykite su nusausintu tunu ir majonezu, įtarkuokite citrinos žievelės. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų, viską gerai išmaišykite.
6. Papuoškite mėgstamais žalumynais.
Alfo patarimai:
· Morkas ir bulves pjaustykite dar šviežias. Kepant jas apipurškite vandeniu.
· Vietoj antienos galite naudoti liežuvio mėsą.
· Jei mėgstate prieskonines žoleles, galite įpjaustyti krapų arba petražolių.
Atsiliepimai