Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Į dubenį suberti miltus, išmaišyti su vanile, kiaušiniu, druska, medumi.
2. Sudėti gabalėliais pjaustytą sviestą, išmaišyti. Pirštais pertrinti kol susiformuos trupiniai. Keletą minučių.
3. Ruošti uogienę - 200 g uogų pakaitinti keptuvėje kol suminkštės, įdėti stevijos ir sutrinti trintuvu. 100 g uogų palikti.
4. Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu. Dėti apie du trečdalius trupinių. Lengvai suspausti, kad dugnas taptų vientisas.
5. Patepti uogiene, suberti uogas, paskirstyti. Suberti likusius trupinius.
6. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
7. Papuošimui galima pagaminti „cukraus pudros“. Kokoso drožles sumalti kavamale ir pabarstyti pyragą per sietelį.
8. Pyragą galima patiekti su mėgstamomis uogomis, vaisiais ar bananų ledais.
Atsiliepimai