Ingredientai

Cukrus 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Aitriosios paprikos drožlės žiupsnelis
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi šiltų burokėlių ir silkės salotų receptu.

Gaminimo eiga

1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Kiekvieną burokėlį suvyniojame į foliją, dedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie valandą.

2. Dubenyje sumaišome grūdėtąsias garstyčias, vyno actą, cukrų. Išmaišome. Supilame aliejų, pagardiname druska bei pipirais ir išmaišius padedame į šoną.

3. Iškepusius burokėlius nulupame ir supjaustome griežinėliais arba skiltelėmis.

4. Avokadus nulupame, išimame kauliukus ir supjaustome kubeliais.

5. Į lėkstes dedame salotų lapų, burokėlius, avokadus. Ant viršaus uždedame silkės juosteles ir pašlakstome garstyčių padažu, beriame paprikos drožles.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai