Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Dideliame puode aukštoje temperatūroje kartkartėmis pamaišant apie 5-7 minutes kepinkite svogūnus aliejuje, kol jie karamelizuosis. Pašlakstykite vandeniu kai reikia, kad svogūnai nepridegtų.
2. Svogūnams karamelizavusis sudėkite česnakus ir kepkite maišydami, kol jie taps auksinės spalvos, apie 2 minutes.
3. Įpilkite 2 puodelius vandens ir sudėkite likusius ingredientus (išskyrus kokosų pieną) į puodą ir užvirkite. Užvirus sumažinkite ugnį ir virkite nepilnai uždengę dangčiu.
4. Kai burokėliai ir bulvės suminkštės, po maždaug po 15 minučių, sutrinkite viską naudodami strypinį trintuvą arba kokteilinę. Visiškai sumažinę ugnį, kad sriuba nesitaškytų, supilkite kokosų pieną ir išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palaikykite apie 2 minutes, kol sriuba vėl užkais. Patiekite karštą ir mėgaukitės!
Atsiliepimai