Ingredientai

Alyvuogių aliejaus 1 v. š.
Smulkintų vidutinio dydžio svogūnų 2 vnt.
Išspaustų česnako skiltelių 2 vnt.
1 cm dydžio kubeliais pjaustytų vidutinio dydžio burokėlių 2 vnt.
1 cm dydžio kubeliais pjaustytų vidutinio dydžio saldžiųjų bulvių 3 vnt.
Daržovių sultinio kubelio 1 vnt.
Maltų kuminų 0.5 a. š.
Saldžiosios paprikos miltelių 0.5 a. š.
Skardinės riebaus kokosų pieno 400 ml
Porcijos: 5
Paskatinti suvartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdų, ankštinių kultūrų ir kitų žmogaus sveikatai būtinų augalinių produktų siekia kampanija „AuGalingas pirmadienis“, kuri su DELFI Maistas skaitytojais kiekvieną pirmadienį dalinsis vegetariškų patiekalų receptais. Už šį receptą dėkojame „Pick Up Limes“.

Gaminimo eiga

1. Dideliame puode aukštoje temperatūroje kartkartėmis pamaišant apie 5-7 minutes kepinkite svogūnus aliejuje, kol jie karamelizuosis. Pašlakstykite vandeniu kai reikia, kad svogūnai nepridegtų.

2. Svogūnams karamelizavusis sudėkite česnakus ir kepkite maišydami, kol jie taps auksinės spalvos, apie 2 minutes.

3. Įpilkite 2 puodelius vandens ir sudėkite likusius ingredientus (išskyrus kokosų pieną) į puodą ir užvirkite. Užvirus sumažinkite ugnį ir virkite nepilnai uždengę dangčiu.

4. Kai burokėliai ir bulvės suminkštės, po maždaug po 15 minučių, sutrinkite viską naudodami strypinį trintuvą arba kokteilinę. Visiškai sumažinę ugnį, kad sriuba nesitaškytų, supilkite kokosų pieną ir išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palaikykite apie 2 minutes, kol sriuba vėl užkais. Patiekite karštą ir mėgaukitės!

Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai