Ingredientai

ĮDARUI: krapų šakelės 1 vnt.
petražolių šakelės 1 vnt.
česnako 1 skiltelė
virti kiaušiniai 3 vnt.
tepamojo varškės sūrelio 100 g

Gaminimo eiga

1. Paruošti pagrindą: nupjauti pomidoriukų viršūnėles, minkštimą išskobti mažu šaukšteliu.

2. Pagaminti įdarą: krapus, petražoles, česnaką, virtus kiaušinius ir varškės sūrelį sutrinti trintuvu.

3. Suformuoti užkandžius: per konditerinį maišelį į kiekvieną pomidoriuką išspausti kremo. Galima papuošti petražolėmis, įsmeigti smeigtuką.

Skanaus!

Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.

Tinklaraštis „Kitchen Obsession“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai