Ingredientai
mažų pomidoriukų
20
vnt.
ĮDARUI: krapų šakelės
1
vnt.
petražolių šakelės
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
virti kiaušiniai
3
vnt.
tepamojo varškės sūrelio
100
g
Gaminimo eiga
1. Paruošti pagrindą: nupjauti pomidoriukų viršūnėles, minkštimą išskobti mažu šaukšteliu.
2. Pagaminti įdarą: krapus, petražoles, česnaką, virtus kiaušinius ir varškės sūrelį sutrinti trintuvu.
3. Suformuoti užkandžius: per konditerinį maišelį į kiekvieną pomidoriuką išspausti kremo. Galima papuošti petražolėmis, įsmeigti smeigtuką.
Skanaus!
Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.
Atsiliepimai