Ingredientai

anties kulšelės 2 vnt.
tepamasis varškės sūris 100 g
balzaminis actas 1 šaukštelis
rudasis cukrus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Galima įdarytas cukinijas kepti taip, kad jos virstų tikra riebumo bomba – su faršu, fermentiniu sūriu ir pirktiniu pomidorų padažu, tačiau, jei ieškote sveikesnių alternatyvų, jums patiks šis vasariškas ir gaivus patiekalas su troškinta mėsa, kreminiu varškės sūrio ir naminių pomidorų padažais.

Gaminimo eiga

1. Anties kulšeles išvirkite pasūdytame vandenyje, galite pridėti lauro lapelį, pipirų.

2. Supjaustykite pomidorus gabalėliais, sudėkite likusius padažo ingredientus ir lėtai patroškinkite, kol padažas vos suminkštės ir skoniai persipins.

3. Cukinijas išskobkite, išimtus viduriukus supjaustykite ir dėkite troškintis į ruošiamą pomidorų padažą.

4. Į išskobtas cukinijas dėkite pabaigtą ruošti pomidorų ir cukinijų padažą ir kartu kepkite orkaitėje, kol cukinijos suminkštės.

5. Išvirusią mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.

6. Sūrelį sumaišykite su graikišku jogurtu.

6. Ant iškeptų cukinijų su padažu berkite susmulkintą mėsą, užtepkite paruoštu sūrio kremu ir pašildykite dar kelias minutes.

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai